Om VegMe

For oss er mat kjærlighet og glede. Å spise mer plantebasert mat er et miljøvennlig alternativ og stadig flere innser fordelene med å bytte til vegetariske alternativer, både med hensyn til miljø og egen helse. Med VegMe har vi både et bra vegetaralternativ og et alternativ som smaker utrolig godt. En smak utenom det vanlige, noe som har vært viktig for oss helt siden begynnelsen.

VegMes historie startet med en kreativ familie med stor interesse for vegetarisk og smaksrik mat, og en genuin begeistring for innovasjon og utvikling. På Ingarö utenfor Stockholm finner du laboratoriet vårt Smaklabbet. Det er her VegMe ble til, gjennom endeløse timer med kreativitet og eksperimentering i jakten på nye matinnovasjoner. Helt fra begynnelsen av, er det smak og kvalitet som har vært i hovedfokus på Smaklabbet.

Smakene er unike og tydelige – VegMe deigen har «lurt» mange dyktige kokker i blindtester der den har blitt forvekslet med kjøttdeig. Dette er et resultat av at smakene i flere av produktene er homogeniserte, som innebærer at smakstilsetningen ikke bare brukes som marinade på utsiden, men trekker inn i hele produktet.

VegMes ulike produkter er skapt for å kunne forandre menneskers syn på vegetaralternativer, og tilby ferske og smaksrike vegetariske proteinalternativer.

VegMes produkter selges i Meny og i utvalgte Kiwi- og Sparbutikker. Hvis produktene skulle være utsolgt, eller butikken ikke fører produktene, går det alltids an å spørre i butikken om de kan bestille produktene til deg.